Detailansicht
The Potential of Homoeriodictyol to Reduce the Bitter Taste of Platinum-based Chemotherapeutics
Sofie Zehentner (Vortragende*r), Agnes Mistlberger-Reiner (Autor*in), Elisabeth Wachter (Autor*in), Katja Bacovsky (Autor*in), Michelle Friedrich (Autor*in), Philip Pirkwieser (Autor*in), Petra Rust (Autor*in), Sophie Pils (Autor*in), Christoph Grimm (Autor*in), Jakob P. Ley (Autor*in) & Veronika Somoza (Autor*in)
Aktivität: Vorträge › Vortrag › Science to Science
Functional Role of Bitter Taste Receptors Activated by Chemotherapeutic Drugs
Sofie Zehentner (Vortragende*r), Agnes Mistlberger-Reiner (Autor*in), Elisabeth Wachter (Autor*in), Katja Bacovsky (Autor*in), Michelle Friedrich (Autor*in), Philip Pirkwieser (Autor*in), N. Orth (Autor*in), Valerie Boger (Autor*in), Kristin Kahlenberg (Autor*in), Johanna Kreißl (Autor*in), Petra Rust (Autor*in), Sophie Pils (Autor*in), Christoph Grimm (Autor*in), A. Špilak (Autor*in), Winfried Neuhaus (Autor*in), Jakob P. Ley (Autor*in) & Veronika Somoza (Autor*in)
Aktivität: Vorträge › Vortrag › Science to Science
Integrative approaches for identifying bitter-tasting compounds
Veronika Somoza (Invited speaker)
Aktivität: Vorträge › Vortrag › Science to Science
Verbesserung der Geschmackswahrnehmung durch Homoeriodictyol (HED) bei Krebspatientinnen nach Chemotherapie
Sofie Zehentner (Vortragende*r), Agnes Mistlberger-Reiner (Autor*in), Elisabeth Wachter (Autor*in), Katja Bacovsky (Autor*in), Michelle Friedrich (Autor*in), Philip Pirkwieser (Autor*in), Sophie Pils (Autor*in), Christoph Grimm (Autor*in) & Veronika Somoza (Autor*in)
Aktivität: Vorträge › Vortrag › Science to Science
Extracellular Vesicles – from Biomarkers to Functionality
Veronika Somoza (Keynote speaker)
Aktivität: Vorträge › Vortrag › Science to Science
Bitter sensing TAS2R50 mediates trans-Resveratrol-induced anti-inflammatory effect on interleukin 6 release in HGF-1 cells
Veronika Somoza (Vortragende*r), Johanna Tiroch (Autor*in), Sonja Katharina Sterneder (Autor*in), Antonella Di Pizio (Autor*in), Barbara Lieder (Autor*in), Kathrin Hölz (Autor*in), Ann-Katrin Holik (Autor*in), Marc Pignitter (Autor*in), Maik Behrens (Autor*in), Mark Manuel Somoza (Autor*in) & Jakob Ley (Autor*in)
Aktivität: Vorträge › Vortrag › Science to Science
In vitro models for the identification of flavor compounds helping to control food intake
Barbara Lieder (Vortragende*r) & Veronika Somoza (Autor*in)
Aktivität: Vorträge › Vortrag › Science to Science
Chemoreceptor involvement in itch and inflammation symptoms of the skin
Maria Fernanda Cervantes Recalde (Vortragende*r) & Veronika Somoza (Autor*in)
Aktivität: Vorträge › Vortrag › Science to Science
Effects of Pt-based chemotherapeutics on bitter taste sensing in HGT-1 cells
Sofie Zehentner (Vortragende*r) & Veronika Somoza (Autor*in)
Aktivität: Vorträge › Vortrag › Science to Science
Identification of extracellular vesicles as functional modulators of proton secretion in human parietal cells in culture
Agnes Mistlberger-Reiner (Vortragende*r), Sonja Katharina Sterneder (Autor*in), Siegfried Reipert (Autor*in), Sara Wolske (Autor*in) & Veronika Somoza (Autor*in)
Aktivität: Vorträge › Vortrag › Science to Science
Why is sweet not just sweet? The mouthfeel specified as the changes in salivary flow and viscoelasticity after orosensory stimulation with sucrose and non-caloric sweeteners
Corinna Miriam Deck (Vortragende*r), Ana Vidakovic (Autor*in), Petra Pjevac (Autor*in), Bela Hausmann (Autor*in), Gerhard Schleining (Autor*in), Jakob P. Ley (Autor*in), David Berry (Autor*in), Joachim Hans (Autor*in), Martin Wendelin (Autor*in), Jürgen König (Autor*in), Veronika Somoza (Autor*in) & Barbara Lieder (Autor*in)
Aktivität: Vorträge › Vortrag › Science to Science
Dietary Oxidized Lipids Affect Phospholipid Profile and Fatty Acid Uptake in Gastrointestinal Cells
Yifan Bao (Vortragende*r), Sarah Franziska Frühwirth (Autor*in), I. Stricker (Autor*in), M. Salim (Autor*in), Sofie Zehentner (Autor*in), Veronika Somoza (Autor*in) & Marc Pignitter (Autor*in)
Aktivität: Vorträge › Vortrag › Science to Science
The bittersweet truth of sweet and bitter taste receptors
Veronika Somoza (Invited speaker)
Aktivität: Vorträge › Vortrag › Science to Science
The bittersweet truth of sweet and bitter taste receptors
Veronika Somoza (Invited speaker)
Aktivität: Vorträge › Vortrag › Science to Science
Taste and Beyond: Emerging metabolic roles of extraoral chemoreceptors
Veronika Somoza (Invited speaker)
Aktivität: Vorträge › Vortrag › Science to Science
Emerging role of extra-oral chemoreceptors for the identification of bitter taste active compounds
Veronika Somoza (Invited speaker)
Aktivität: Vorträge › Vortrag › Science to Science
Das Third Mission Strategieprojekt der Universität Wien – Wirken in die Gesellschaft durch Forschung und Lehre
Barbara Schober (Vortragende*r), Veronika Somoza (Autor*in) & Christiane Spiel (Autor*in)
Aktivität: Vorträge › Vortrag › Science to Science
Oxidized triacylglycerols from grape seed oil modulate phospholipid pool in gastric cells
Sarah Franziska Frühwirth (Autor*in), S. Zehetner (Autor*in), M. Salim (Autor*in), Sonja Katharina Sterneder (Autor*in), Barbara Lieder (Autor*in), L. Nicolotti (Autor*in), Martin Zehl (Autor*in), Markus Herderich (Autor*in), Veronika Somoza (Autor*in) & Marc Pignitter (Vortragende*r)
Aktivität: Vorträge › Vortrag › Science to Science
Flavor beyond taste: Identification of taste acitive food constituents that help to maintain an healthy body weight
Veronika Somoza (Invited speaker)
Aktivität: Vorträge › Vortrag › Science to Science
Taste and Beyond: Novel functions of extraoral chemoreceptors
Veronika Somoza (Invited speaker)
Aktivität: Vorträge › Vortrag › Science to Science
Taste and Beyond: Novel functions of extraoral chemoreceptors
Veronika Somoza (Invited speaker)
Aktivität: Vorträge › Vortrag › Science to Science
CD-Laboratory form the view of a laboratory head
Veronika Somoza (Invited speaker)
Aktivität: Vorträge › Vortrag › Science to Science
Taste and Beyond: Novel functions of extraoral chemoreceptors
Veronika Somoza (Invited speaker)
Aktivität: Vorträge › Vortrag › Science to Science
Applied Research – The Sold Scientist?
Veronika Somoza (Invited speaker)
Aktivität: Vorträge › Vortrag › Science to Science
Der psychologisch-handlungsorientierte Zugang zur Verankerung der Third Mission an der Universität Wien
Barbara Schober (Vortragende*r), Laura Brandt (Autor*in), Veronika Somoza (Autor*in) & Christiane Spiel (Autor*in)
Aktivität: Vorträge › Vortrag › Science to Science
HGT-1 a native multi-receptor cell model as an advanced tool for the identification of natural bitter taste antagonists
Veronika Somoza (Vortragende*r), Kathrin Liszt (Autor*in), Leopoldo Raúl Beltrán Márquez (Autor*in), Joachim Hans (Autor*in) & Jakop P. Ley (Autor*in)
Aktivität: Vorträge › Vortrag › Science to Science
How to perform research on bioactive food constituents
Veronika Somoza (Vortragende*r)
Aktivität: Vorträge › Vortrag › Science to Science
Taste, smell and beyond – Strategies to identify metabolic targets of aroma and taste active compounds
Veronika Somoza (Invited speaker)
Aktivität: Vorträge › Vortrag › Science to Science
Food aroma & beyond
Veronika Somoza (Invited speaker)
Aktivität: Vorträge › Vortrag › Science to Science
Aromastoffe – mehr als Geruch und Geschmack
Veronika Somoza (Invited speaker)
Aktivität: Vorträge › Vortrag › Science to Science
Aromastoffe – mehr als Geruch und Geschmack
Veronika Somoza (Invited speaker)
Aktivität: Vorträge › Vortrag › Science to Science
Smell and beyond – Strategies to Identify metabolically Active Aroma Compounds
Veronika Somoza (Invited speaker)
Aktivität: Vorträge › Vortrag › Science to Science
Transfer als Third Mission von Universitäten: Der psychologisch-handlungsorientierte Zugang an der Universität Wien.
Christiane Spiel (Vortragende*r), Laura Brandt (Vortragende*r), Veronika Somoza (Vortragende*r) & Barbara Schober (Vortragende*r)
Aktivität: Vorträge › Vortrag › Science to Science
Societal Impact of Research: The Third Mission at the University of Vienna
Christiane Spiel (Vortragende*r), Laura Brandt (Autor*in), Veronika Somoza (Autor*in) & Barbara Schober (Autor*in)
Aktivität: Vorträge › Vortrag › Science to Science
O'leptix (Identification of bitter tasting compounds & bitter modulators)
Veronika Somoza (Invited speaker)
Aktivität: Vorträge › Vortrag › Science to Public
Third Mission of the University of Vienna. 1st USR Conference – University Meets Social Responsibility
Laura Brandt (Vortragende*r), Barbara Schober (Autor*in), Veronika Somoza (Autor*in) & Christiane Spiel (Autor*in)
Aktivität: Vorträge › Vortrag › Science to Science
Implications of flavor-active compounds for lipid metabolism
Barbara Lieder (Vortragende*r), Julia Katharina Hoi (Autor*in) & Veronika Somoza (Autor*in)
Aktivität: Vorträge › Vortrag › Science to Science
Impact of NƐ-Carboxymethyllysine on serotonin release from differentiated Caco-2cells
Ann-Katrin Holik (Vortragende*r), Barbara Lieder (Autor*in), Nicole Kretschy (Autor*in), Mark Manuel Somoza (Autor*in), Jakob P. Ley (Autor*in), Joachim Hans (Autor*in) & Veronika Somoza (Autor*in)
Aktivität: Vorträge › Vortrag › Science to Science
Identification of amino acid structural determinants for activating mechanisms of gastric acid secretion
Verena Stöger (Vortragende*r), Barbara Lieder (Autor*in), Kathrin Liszt (Autor*in), Muhammet Zopun (Autor*in), Martin Wendelin (Autor*in), Joachim Hans (Autor*in), Jakob Peter Ley (Autor*in), Gerhard E. Krammer (Autor*in) & Veronika Somoza (Autor*in)
Aktivität: Vorträge › Vortrag › Science to Science
Identification of Interleukin 8-reducing lead compounds based on SAR studies on food-derived dihydrochalcones and related compounds in human gingival fibroblasts
Veronika Somoza (Invited speaker)
Aktivität: Vorträge › Vortrag › Science to Science
Caffeine induces gastric acid secretion via bitter taste signaling in gastric parietal cells
Veronika Somoza (Invited speaker)
Aktivität: Vorträge › Vortrag › Science to Science
New insights into the link between coffee consumption and plasma cholesterol
Veronika Somoza (Invited speaker) & Wiebke Hoffmann (Autor*in)
Aktivität: Vorträge › Vortrag › Science to Science
Toxicologically relevant aldehydes produced during the frying process are trapped by food phenolics
Veronika Somoza (Invited speaker)
Aktivität: Vorträge › Vortrag › Science to Science
"Aromastoffe - mehr als nur Geruch und Geschmack"
Veronika Somoza (Vortragende*r)
Aktivität: Vorträge › Vortrag › Science to Science
Aromastoffe – mehr als nur Geruch und Geschmack
Veronika Somoza (Invited speaker)
Aktivität: Vorträge › Vortrag › Science to Public
Identification of coffee constituents with beneficial effects on cholesterol metabolism
Veronika Somoza (Invited speaker) & Wiebke Hoffmann (Autor*in)
Aktivität: Vorträge › Vortrag › Science to Science
Can a Glass of wine a day keep the doctor away?
Veronika Somoza (Keynote speaker)
Aktivität: Vorträge › Vortrag › Science to Science
Möglichkeiten der Drittmitteleinwerbung
Veronika Somoza (Invited speaker)
Aktivität: Vorträge › Vortrag › Science to Public
Third Mission an Universitäten verankern: Der motivationspsychologische Ansatz der Universität Wien als Beispiel
Barbara Schober (Vortragende*r), Laura Brandt (Vortragende*r), Veronika Somoza (Vortragende*r) & Christiane Spiel (Vortragende*r)
Aktivität: Vorträge › Vortrag › Science to Science
Aroma Compounds Beyond Taste & Smell: Past – Present – Future
Veronika Somoza (Invited speaker)
Aktivität: Vorträge › Vortrag › Andere
Bioaktivität von Aromastoffen
Veronika Somoza (Invited speaker)
Aktivität: Vorträge › Vortrag › Andere
Some like it hot - TRPV1 agonists in health and medicine
Veronika Somoza (Invited speaker)
Aktivität: Vorträge › Vortrag › Andere
Activation of oral and gastric bitter taste receptors by caffeine regulates gastric acid secretion
Veronika Somoza (Invited speaker)
Aktivität: Vorträge › Vortrag › Andere
Aromastroffe – Mehr als nur Geschmack und Geruch
Veronika Somoza (Invited speaker)
Aktivität: Vorträge › Vortrag › Andere
The way forward – Women in Chemistry / Veronika Somoza
Veronika Somoza (Invited speaker)
Aktivität: Vorträge › Vortrag › Andere
Strategies to identify bioactive aroma compounds
Veronika Somoza (Invited speaker)
Aktivität: Vorträge › Vortrag › Andere
Evaluating the anti-inflammatory activity of plant compounds: Choices, chances and challenges
Veronika Somoza (Invited speaker)
Aktivität: Vorträge › Vortrag › Andere
Do dietary Maillard reaction products play a role in the progression of noncommunicable diseases?
Veronika Somoza (Invited speaker)
Aktivität: Vorträge › Vortrag › Andere
Aromatic substances - more than just smell and taste
Veronika Somoza (Invited speaker)
Aktivität: Vorträge › Vortrag › Andere
Identification of bitter compounds regulating gastric acid secretion through activation of TAS2R10
Veronika Somoza (Invited speaker)
Aktivität: Vorträge › Vortrag › Andere
Identification of organic acids in wine that stimulate mechanisms of gastric acid secretion in healthy subject
Veronika Somoza (Invited speaker)
Aktivität: Vorträge › Vortrag › Andere
Unraveling food bioactives: Past – present –future
Veronika Somoza (Invited speaker)
Aktivität: Vorträge › Vortrag › Andere
Good scientific practice in everyday research - case studies and personal experiences from different disciplines
Veronika Somoza (Invited speaker)
Aktivität: Vorträge › Vortrag › Andere
Die Tasse Kaffee als Heiltrank?
Veronika Somoza (Invited speaker)
Aktivität: Vorträge › Vortrag › Andere
Funktionelle Aromastoffe - mehr als Geschmack und Geruch
Veronika Somoza (Keynote speaker)
Aktivität: Vorträge › Vortrag › Andere
Oxidative stability of vitamin E in soybean oil
Veronika Somoza (Invited speaker)
Aktivität: Vorträge › Vortrag › Andere
Mechanistic approach for identifying bitter compounds regulating stomach acid secretion
Veronika Somoza (Invited speaker)
Aktivität: Vorträge › Vortrag › Andere
Zusatzstoffe vs. Aromastoffe
Veronika Somoza (Invited speaker)
Aktivität: Vorträge › Vortrag › Andere
Strategies for optimizing the health benefits of coffee beverages
Veronika Somoza (Keynote speaker)
Aktivität: Vorträge › Vortrag › Andere
Mechanistic approach for identifying bitter compounds regulating stomach acid secretion
Veronika Somoza (Invited speaker)
Aktivität: Vorträge › Vortrag › Andere
Strategies to identify satiating aroma compounds
Veronika Somoza (Keynote speaker)
Aktivität: Vorträge › Vortrag › Andere
Nonivamid, ein Capsaicin-Analog, stimuliert die Serotonin und Dopamin- Ausschüttung in neuronalen Zellen über einen TRPV1-unabhängigen Signalweg
Veronika Somoza (Invited speaker)
Aktivität: Vorträge › Vortrag › Andere
Health Risks from Oxidized Oils and their Heat Decomposition Products
Veronika Somoza (Keynote speaker)
Aktivität: Vorträge › Vortrag › Andere
Fettkomponenten und Sättigungsregelung
Veronika Somoza (Invited speaker)
Aktivität: Vorträge › Vortrag › Andere
Potential of coffee and coffee constituents for promoting body weight-maintenance in healthy subjects
Veronika Somoza (Invited speaker)
Aktivität: Vorträge › Vortrag › Andere
Effect of dietary a-linolenic acid preconditioning on its incorporation and conversion into long-chain polyunsaturated fatty acids
Veronika Somoza (Autor*in)
Aktivität: Vorträge › Vortrag › Andere
Effect of dietary α-linolenic acid preconditioning on its incorporation and conversion into long-chain polyunsaturated fatty acids
Veronika Somoza (Invited speaker)
Aktivität: Vorträge › Vortrag › Andere
Impact of Maillard Reaction products on mechanisms of craving and satiety
Veronika Somoza (Invited speaker)
Aktivität: Vorträge › Vortrag › Andere
Potential of coffee and coffee constituents for promoting body weight-maintenance in healthy subjects
Veronika Somoza (Invited speaker)
Aktivität: Vorträge › Vortrag › Andere
Nonivamide, a capsaicin analog, increases dopamine and serotonin release in SH-SY5Y cells via a TRPV1- independent pathway
Veronika Somoza (Autor*in)
Aktivität: Vorträge › Vortrag › Andere
Beer bitter acids regulate mechanisms of gastric acid secretion
Veronika Somoza (Invited speaker)
Aktivität: Vorträge › Vortrag › Andere
Beer bitter acids regulate mechanisms of gastric acid secretion
Veronika Somoza (Autor*in)
Aktivität: Vorträge › Vortrag › Andere
Nonivamide, a capsaicin analog, increases dopamine and serotonin release in SH-SY5Y cells via a TRPV1- independent pathway
Veronika Somoza (Invited speaker)
Aktivität: Vorträge › Vortrag › Andere
The effects of red wine, white wine and wine constituents on gastric acid secretion in healthy subjects and in parietal cells in culture
Veronika Somoza (Autor*in)
Aktivität: Vorträge › Vortrag › Andere
Die Tasse Kaffee am Morgen: Gesunder Muntermacher oder Droge
Veronika Somoza (Invited speaker)
Aktivität: Vorträge › Vortrag › Andere
Resveratrol and its sulfated conjugates are substrates of organic anion transporting polypeptides (OATPs): impact on resveratrol disposition
Veronika Somoza (Vortragende*r)
Aktivität: Vorträge › Vortrag › Andere
Identifizierung von α-Terpineol als anti-inflammatorisch wirksame Verbindung in Orangensaft
Veronika Somoza (Vortragende*r)
Aktivität: Vorträge › Vortrag › Andere
Bestimmung des Magensäure-sezernierenden Effekts von Rot- und Weißweinen unter Berücksichtigung des bioaktiven Potentials einzelner Weininhaltsstoffe
Veronika Somoza (Autor*in)
Aktivität: Vorträge › Vortrag › Andere
Bioverfügbarkeit und Bioaktivität von Sulforaphan
Veronika Somoza (Invited speaker)
Aktivität: Vorträge › Vortrag › Andere
Health Benefits of Coffee
Veronika Somoza (Keynote speaker)
Aktivität: Vorträge › Vortrag › Andere
Kaffee - der gesunde Muntermacher?
Veronika Somoza (Invited speaker)
Aktivität: Vorträge › Vortrag › Andere
Bioactivity of flavour compounds
Veronika Somoza (Keynote speaker)
Aktivität: Vorträge › Vortrag › Andere
A diet based on high-heat-treated foods promotes risk factors for diabetes mellitus and cardiovascular diseases
Veronika Somoza (Invited speaker)
Aktivität: Vorträge › Vortrag › Andere
Strategies for optimizing the health benefits of coffee beverages
Veronika Somoza (Keynote speaker)
Aktivität: Vorträge › Vortrag › Andere
Structure-/activity relationships of coffee compounds and their implications for optimizing the health benefits of coffee beverages
Veronika Somoza (Invited speaker)
Aktivität: Vorträge › Vortrag › Andere
Biofunctionality of Foods
Veronika Somoza (Invited speaker)
Aktivität: Vorträge › Vortrag › Andere
Justice - Responsibility for the Future
Veronika Somoza (Invited speaker)
Aktivität: Vorträge › Vortrag › Andere
Warum riecht Schokolade gut und warum stinkt Käse? Eine Reise durch die Welt der Lebensmittelaromen
Veronika Somoza (Invited speaker)
Aktivität: Vorträge › Vortrag › Andere
Oxidised dietary fats - a potential health risk?
Veronika Somoza (Invited speaker)
Aktivität: Vorträge › Vortrag › Andere
Coffee - a stimultating treat with health benefits
Veronika Somoza (Autor*in)
Aktivität: Vorträge › Vortrag › Andere
Coffee - a stimultating treat with health benefits
Veronika Somoza (Vortragende*r)
Aktivität: Vorträge › Vortrag › Andere
Kräuter und Gewürze im Blickwinkel von Qualität - Sicherheit - Gesundheit - Technologie und Recht
Veronika Somoza (Autor*in)
Aktivität: Vorträge › Vortrag › Andere
Kräuter und Gewürze im Blickwinkel von Qualität - Sicherheit - Gesundheit - Technologie und Recht
Veronika Somoza (Vortragende*r)
Aktivität: Vorträge › Vortrag › Andere
Multifunctionality of aroma compounds
Veronika Somoza (Autor*in)
Aktivität: Vorträge › Vortrag › Andere
Multifunctionality of aroma compounds
Veronika Somoza (Vortragende*r)
Aktivität: Vorträge › Vortrag › Andere
Antioxidant and chemopreventive activity of trans-resveratrol-3-O-beta-D-glycoside depends on metabolite formation and on their pharmacokinetics
Veronika Somoza (Autor*in)
Aktivität: Vorträge › Vortrag › Andere
Identification of a coffee compound that effectively inhibits mechanisms of stomach acid secretion in human gastric parietal cells
Veronika Somoza (Autor*in)
Aktivität: Vorträge › Vortrag › Andere
Identification of a coffee compound that effectively inhibits mechanisms of stomach acid secretion in human gastric parietal cells
Veronika Somoza (Vortragende*r)
Aktivität: Vorträge › Vortrag › Andere
Status Of Thiamin, Riboflavin, Pyridoxin, Folic Acid, Cobalamin And Iron In 4-18 Year Old Austrian Pupils.
Veronika Somoza (Vortragende*r)
Aktivität: Vorträge › Vortrag › Andere
Duchenne-Muskeldystrophie und Lipofuscinakkumulation im Alter und bei physischer Belastung.
Veronika Somoza (Vortragende*r)
Aktivität: Vorträge › Vortrag › Andere
Vitamin E-Status bei Mäusen mit Duchenne-Muskeldystrophie unter physischer Belastung und im Alter.
Veronika Somoza (Vortragende*r)
Aktivität: Vorträge › Vortrag › Andere
Wie ändern sich Plasma-Aktivitäten muskelspezifischer Enzyme bei Mäusen mit genetisch bedingter Muskeldystrophie unter phy¬si¬scher Belastung?
Veronika Somoza (Vortragende*r)
Aktivität: Vorträge › Vortrag › Andere
Nutritional habits and lipid status of Aus-trian children and possibilities for educational intervention.
Veronika Somoza (Vortragende*r)
Aktivität: Vorträge › Vortrag › Andere
Das Modell der mdx-Maus: Auswirkungen des genetischen Defektes auf Plasmaaktivitäten verschiedener Muskelenzyme unter phys¬ischer Belastung.
Veronika Somoza (Vortragende*r)
Aktivität: Vorträge › Vortrag › Andere
Improvement of taste perception by homoeriodictyol in cancer patients after chemotherapy
Somoza, V., Mistlberger-Reiner, A. & Grimm, C.
15/03/19 → 14/03/24
Projekt: Forschungsförderung
Institut für Physiologische Chemie
stv. Leiterin
Josef-Holaubek-Platz 2 (UZA II)
1090 Wien
Zimmer: 2B578
T: +43-1-4277-70610